Ervaringsdeskundigheid van personen met een handicap : niets over ons zonder ons! Hoe participatie 'waar' maken. - Devlieger, Patrick; Gelijke Rechten voor Iedere Persoon met een handicap (GRIP) (Brussel : Gelijke Rechten voor Iedere Persoon met een handicap, 2009)
Verslagenbundel van de studiedag van 16 februari 2009: ervaringsdeskundigheid van personen met een handicap. Niets over ons zonder ons! Hoe participatie 'waar'maken. Met o.m. een artikel "Deaf Studies" van Maartje De Meulder.
Ervaringsdeskundigheid binnen de recentste visies op handicap Devlieger, Patrick p. 11-20
Keywords: SBIB:3168H30 -- Professies en methoden in het welzijnswerk: sociaal werk, vrijwilligerswerk, hulpverleningsmethoden ….; SBIB:39A9 -- Medische antropologie / gezondheid / handicaps -- Medical Anthropology / Body / Disability; 31666; Personen met een handicap; Participatie; Samenleving; Ervaringsdeskundigen