Wildflower. - Flanigan, Sara; Keaton, Diane (Santa Monica, Cal. : Artisan Home Entertainment, 1991)
Patricia Arquette speelt Alice Guthrie, een tiener van 17 die aan epilepsie lijdt en gedeeltelijk doof is.
Based upon the book by Sara Flanigan.