Picket Fences. (Beverly Hills, Calif : Twentieth Century Fox Home Entertainment, 1992)
Picket Fences (1992-1996) is een Amerikaanse televisieserie. Marlee Matlin speelde een rol in 13 afleveringen van de reeks.
2 afleveringen