Bonanza: Silent Thunder - Furia, John (Los Angeles (Cal.) : Republic Pictures Home Video, 1960)
Op reis komt Joe een doof meisje tegen. Joe leert haar gebarentaal. De vader is sceptisch en vermoedt dat Joe andere bedoelingen heeft.
1 videodisc (50 min.) : sound, color ; 1/2 in.