Mijn eerste liefde 1-6. - Norman, Jan-Hugo (Sommarmord, 1992)
Zweedse jeugdreeks. De dertienjarige Daniël gaat met zijn ouders naar hun vakantiehuisje aan het meer. Op een dag verschijnt een onbekend meisje - Anna - op het toneel. Anna is doof. Tegen de achtergrond van aan prille idylle gebeuren tal van geheimzinnige zaken.