Johnny Belinda. - Negulesco, John (Los Angelos (Cal.) : Warner Bros, 1948)
Dokter Robert Richardson raakt geïntrigeerd door het doofstomme meisje Belinda en leert haar liplezen. Zij bloeit helemaal open en wordt tot over haar oren verliefd op haar held. Drama.
Movie pressbook for film starring Jane Wyman and Lew Ayres.