Hear no evil - Greenwald, Robert ([Beverly Hills, Calif.] : FoxVideo, 1993)
Jillian Shanahan is een dove onafhankelijke vrouw die haar handicap heeft overwonnen en voor wie het leven een uitdaging is. Thriller.