Hulpmiddelen met een geschiedenis (1800-1985) : Doven- en Blindeninstituut Spermalie - Demuynck, Bart (Brugge : Archief Charles-Louis Carton, 2009)
Lit.opg.
Keywords: Doven- en Blindeninstituut Spermalie [Brugge].; anno 1800-1999.; Geschiedenis van opvoeding en pedagogiek; Sociaal beleid inzake bijzondere groepen