Dear Frankie - Auerbach, Shona ([Hilversum] : A-Film, 2005)
Drama over de dove jongen Frankie en zijn verlangen naar een vaderfiguur.
Auteursgegevens gedeeltelijk ontleend aan Internet Movie Database
Engels gesproken
Ondertiteling: Nederlands
Oorspr. uitgebracht in 2004