GebarenSint komt: rijmpjes en verhaaltjes in de Nederlandse Gebarentaal en nog veel meer... - Hiddinga, Anja, 1953- (Bunnik : Nederlands Gebarentaalcentrum, 2003)
Video voor dove kinderen. In verschillende komische en spannende taferelen wordt de komst van de Gebarensint naar Nederland uitgebeeld.