Hoor hen! Participatieonderzoek: virtueel en in real life; Hoor hen! MSN-gesprekken met dove en slechthorende jongeren - Isarin, Jet (Helena Henriette Pieternella), 1958- (Twello : Van Tricht, 2006)
Lit.opg.
Keerdruk