Internationaal Dovencultuurfestival april 1999 Aalter [III]. (Destelbergen : Cultuur voor Doven, 1999)
Voorstelling van de deelnemers aan de kunsttentoonstelling: Stefan Winters, Filip Heyninck, Ria Tubbax, Jean-Pierre Desmidt, Sander Blondeel, Bernard Michiels, Isabelle Bossaert, Nico Claerman, Petra Vanackere en Elisabeth Lemahieu.