Palestina. (2006)
Beeldverslag uit Ramallah (Palestina) waar Dove performer Kurt Van Maeckelberghe in oktober 2005, op vraag van Alain Platel, een workshop gaf aan Palestijnse acteurs en dansers en er een dovenschool bezocht.