Naamgebaren voor personen en plaatsen in de Vlaamse gebarentaal - Van Mulders, Katrien; UG. Faculteit Letteren en Wijsbegeerte (Gent : Universiteit Gent, 2002)
Opnames van verschillende naamgebaren in de Vlaamse Gebarentaal.
Verhandeling voorgelegd aan de voor het verkrijgen van de graad van licentiaat in de taal-en letterkunde: Germaanse talen.