Fevlado-video augustus 2004. (Gent : Fevlado-Diversus, 2004)
De video bevat allerlei nieuwsberichten met relevantie voor doven en slechthorenden. Het gaat om berichten in verband met: Touring Wegenhulp, het Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid, ondertiteling op VTM, wijzigingen in de 'Bijstandskorf',docenten, www.toegankelijkvlaanderen.be, rookmelders voor doven, vreemde gebarentalen, tolken in het onderwijs, Card Stop, Wereld Doven Dag, en Prof. dr. Myriam Vermeerbergen.