Als je goed luistert, zie je wat ik zeg : fragmentenbundel Lekker Lezen 9-12 jaar - gebarentaalversie. - Vlerick, Serge; Platteau, Hugo (Gent : vzw Fevlado-Diversus, 2003)
Serge Vlerick en Hugo Platteau brengen fragmenten uit de jeugdliteratuur in Vlaamse Gebarentaal.