De slechthorende patient in de medische praktijk : instructievideo voor verpleegkundigen en artsen. (Destelbergen : Vormingsdienst SIG, 2003)
Informatie en richtlijnen voor artsen en verpleegkundigen die de communicatie met doven en slechthorenden in de praktijk willen vergemakkelijken. De volgende aspecten komen aan bod: het belang van horen in het dagelijkse leven, de differentiatie in de doelgroep, het gebruik van audiotechnische en andere hulpmiddelen, getuigenissen van slechthorende en dove personen en ten slotte tips en communicatieve aanpassingen.
Keywords: KVHB:VHS.; KVHB:Gehoorstoornissen.; KVHB:Beroepsinformatie; audiologie