Working with a sign language interpreter. (Burtonsville : Sign Media, Inc., 1993)
Instructievideo over tolken gebarentaal in de Verenigde Staten. Met een overzicht van de geschiedenis van tolken gebarentaal , en praktische tips en adviezen.