Internationaal Dovencultuurfestival april 1999 - Aalter [I]. (Destelbergen : Cultuur voor Doven, 1999)
Beelden van het optreden van de Russische dove goochelaar Martinianov, de toespraak van Paddy Ladd over Dovencultuur, en de voorstelling van de deelnemers aan de kunsttentoonstelling.