Ik hoor niet meer zo goed : revalidatie van volwassenen met een verworven auditieve handicap - Delmote, Ann; Van De Weyer, Inès (Destelbergen : Vormingsdienst SIG, 1999)
Volwassenen met een verworven auditieve handicap hebben problemen op perceptueel, communicatief en psychosociaal vlak. De enige efficiënte oplossing is volgens de video een multidisciplinair, integraal revalidatieprogramma, met individuele en omgevingsgerichte klemtonen. De video toont op een chronologische manier het verloop van zo'n programma.
Video