Werelddovendag september 2002 - Dovenschool KIDS Hasselt. - Coninckx, Henri; Serron, Rosa (Gent : Cultuur voor Doven, 2002)
Video met sfeerbeelden van de pentanquewedstrijd, informatiebeurs, tuimelwagenproef, kinderanimatie, lezing en debat over dove kinderen in het reguliere onderwijs, optreden van het Leuvens gebarenkoor en het komisch Duits duo Schade&Bormann en uitreiking sportprijzen.