Fevlado-video december 2002. (Gent : Fevlado, 2002)
Allerlei nieuws uit de Dovengemeenschap. Onderwerpen: 25 jaar Fevlado, doven en het verkeer, blokkering van de bankkaart, geschiedenisproject Cultuur voor Doven, cursussen VGT, publicatie 'Hoe zoenen doven?', dovencultuur, WereldDovenDag 2002