Finalewedstrijd Voordrachtkunst Gebarentaal, 10 november 2001, Cultureel Centrum Hasselt. (Gent : vzw Cultuur voor Doven, 2001)
Integrale registratie van de finalewedstrijd: de verhalen in VGT van de finalisten en de presentatie van het Vlaams Doventheatergezelschap TODO.