Het geheimzinnige kamertje : griezelverhaal in Gebarentaal - D'Hondt, Stella; Moors, Olivia (Gent : vzw Cultuur voor Doven, 2001)
Stella D'hondt, auteur van het verhaal, staat op het Internationaal Dovencultuurfestival (2001) voor het eerst op de planken en brengt op een overtuigende wijze dit spannende verhaal in Vlaamse Gebarentaal. Het geheel wordt gestemtolkt door Olivia Moors.