Blinker en het bagbag-juweel. - De Bel, Marc, 1954-; Van Neyghem, Filip (Brussel : Jekino video, 2001)
Blinker gaat op zoek naar de juwelen van de barones. Blinker krijgt hulp van Sara, doof maar dapper. Maar in de speurtocht zijn natuurlijk nog kapers op de kust....