Euro 2000 "European holidays dor deafblind people" Lampernisse (Belgium) 27/08 - 02/09/2000 : a short review. (Gent : Hellen Keller, 2001)
Videoverslag van een groepsvakantie voor Europese doofblinden in Lampernisse, met beelden van verschillende activiteiten.