Werelddovendag 22 september 2001 Brugge - Coninckx, Henri; Serron, Rosa; Coninckx, Henri (Destelbergen : Cultuur voor Doven, 2001)
Met beelden van de informatiebeurs, de kinderopvang, sportactiviteiten, het verkeersparcours, de kwis, het cabaretoptreden van Guy Bouchevau, de debatten en de voorstelling van de Belgische medaillewinnaars op de Deaflympics