Werelddovendag 25 september 1999 te Kortrijk - Coninckx, Henri; Serron, Rosa (Destelbergen : Cultuur voor Doven, 1999)
Met beelden van een politiedemonstratie, de kinderanimatie, de kinderopvang, het optreden van de goochelaar Marcellino, debatten o.a. over het nut van dovenverenigingen, en een demonstratie van Braziliaanse gevechtsdansen.