Geen goed gehoor? Wat nu? Deel 2: Het hoorapparaat en andere hoorhulpmiddelen. (Destelbergen : Vormingsdienst SIG vzw, 1999)
Instructievideo over hoe je het best omgaat met een hoorapparaat (gebruik,onderhoud, kleine defecten,...). Er is ook een voorstelling van andere hulpmiddelen, zoals ringleidingen en lichtwekkers.