Full citizenship through sign language : European Union of Deaf, sign language conference, Brussels 25th -26th september 1997. (London : British Deaf Association, 1998)
Het Europese Sign Language Project, dat werd uitgevoerd door de European Union of the Deaf, werd in 1997 afgesloten door een congres. Daar werden de resultaten van het onderzoek naar de status van de gebarentaal in de lidstaten kenbaar gemaakt en werden conclusies getrokken. De video geeft een verslag.