Logopedie en audiologie. (2002)
Verschillende beeldfragmenten over logopedie en gehoorapparaten: een TV-reportage over heden en verleden van hoorapparaten; beelden logopedietraining met een doof jongentje; beelden van de verschillende apparaten die gebruikt worden tijdens de logopedielessen; en een instructiefilm over het gebruik van gehoorapparaten.