Verborgen wereld: communicatie.
Een portret van Marloes, een meisje van 10. Zij is doof geworden t.g.v. een hersenvliesontsteking. De camera volgt haar tijdens de spraaklessen en een verjaardagsfeestje, en er zijn interviews met Marloes en met haar vader.