Wilfeuer. (Duitsland : -, 1991)
De Duitse film vertelt een verhaal dat aan het einde van de 19e eeuw speelt. Een meisje uit een boerengezin wil dichten en zoekt de vrijheid van de stad op. Daar wordt ze bijna verkracht door een grootgrondbezitter. Bijna, want de dove Grottfried redt haar. Ze blijft bij Gottfried en gaat van hem houden.