De kunst van het ongelukkig zijn : [essay Maand van de filosofie] - De Wachter, Dirk, 1960- (Leuven : Uitgeverij LannooCampus, 2019)
De Wachter wijst in zijn heldere, toegankelijke stijl op de pijnpunten in onze maatschappij en de keerzijde van het ongebreideld streven naar geluk. Daardoor verliezen we het belang van verbondenheid uit het oog.
Exclusief essays voor de Maand van de Filosofie van de onafhankelijke boekhandelketen Confituur