'Allen zijn welkom' : ontmoetingsplaatsen in de Lage Landen rond 1900 - De Pater, Ben, 1955-; Sintobin, Tom, 1974-; Vandevoorde, Hans, 1960- (Hilversum : Verloren, 2017)
"De samenleving rond 1900 kende ontmoetingsplaatsen te kust en te keur - groot en klein, permanent en tijdelijk, mobiel en onbeweeglijk, commercieel en idealistisch. Deze bundel presenteert vijftien casestudies van zulke plaatsen van ontmoeting uit Nederland en België. Hoe verliepen ontmoetingen? Wat mocht er wel, wat niet? Wie waren er welkom?"
Includes bibliographical references.