Merkwaardige grenspalen en grensstenen - Aalbregtse, M. A. (Maarten Abraham), 1892-1977 (Middelburg : Den Boer, 1976)
Repertoriëring, editie en commercialisering van de verhalende bronnen - Eruditie en informatiesnelweg - Potthast - Pirenne - Historici repertoriëren historici - Kronieken ter perse - Pratiques éditoriales et critères scientifiques - Galbert of Bruges - Na
Keywords: Boundary stones -- Netherlands; Geografie -- Landschapskunde -- Historische geografie -- Nederland