Gelieve de familie te volgen : koffietafels in Vlaanderen - Belemans, Rob (Robert), 1965-; D'hamers, Katrijn; Jacobs, Marc, 1963-; Simoens, Titus, 1985- (Leuven : Davidsfonds, 2012)
Organisatie en rituelen van het begrafenismaal in Vlaanderen met aandacht voor andere etnisch-culturele gemeenschappen.
Met lit. opg.