Het Gasthuis : procreart en haar parafrase. - Halflants, Vincent, 1934-; Lehon, Josée (Aarschot : Het Gasthuis, 2018)
Beeldend kunstenaar Vincent Halflants komt af en toe wel eens aan de bak in het CC Het Gasthuis in Aarschot: zo kwam hij ook aan bod tijdens de tentoonstelling Gasthoven 2011: alsnochniet. Halflants gaf ook ateliers in de psychiatrische klinieken van Diest en Tienen: het werk van zijn cursisten vond o.a. zijn weg naar de collecties van het Museum Dr. Guislain.