Facing You : 10 jaar kunsthuis Yellow Art. - Boeckx, Bert, 1967-; Cami, Ignace; Campforts, Lotte; Colson, Vaast; Smets, Olivier; Van Goidsenhoven, Leni (Geel : Pas-sage, 2015)
Kunsthuis Yellow Art is een artistiek atelier waar kwetsbare mensen met een artistieke begaafdheid zichzelf kunnen ontplooien. De kiem van Yellow Art werd in 2001 gelegd toen curator Jan Hoet, wiens vader als dokter verbonden was aan het OPZ Geel, met de tentoonstelling Y.E.L.L.O.W. insider- en outsiderkunst samenbracht in zijn ouderlijk huis. N.a.v. het 10-jarig bestaan van Yellow Art organiseerde het atelier, samen met Vaast Colson, de tentoonstelling “Facing You”. 9 professionele kunstenaars gingen in deze tentoonstelling in dialoog met kunstenaars uit het atelier. Deze publicatie documenteert de samenwerkingen en een overzicht van de kunstenaars uit het atelier. Ook de tekst “I would prefer not to”, geschreven door Leni Van Goidsenhoven over de werking van Yellow Art, staat gepubliceerd in het boek. Deelnemende kunstenaars waren Fred Bervoets, Vaast Colson, Gerard Herman, Bert Jacobs, Michele Matyn, Lore Schuerman, Lieven Segers, Michael Van den Abeele en Bart Van Dijck.