De veertiende brief - De Bel, Marc, 1954-; Marchal, Gino (Kalmthout : Van Halewyck, 2018)
Wannes erft de oude schrijfmachine van zijn opa. Het is geen doodgewone schrijfmachine, want naar verluidt zou de dief van De Rechtvaardige Rechters op deze draagbare Royal zijn afpersingsbrieven hebben getikt. Wannes raakt helemaal in de ban van ‘de grootste kunstdiefstal aller tijden’. Maar tegelijk ook van Nina, de extravagante dochter van meneer Vangoidsenhove, zijn leraar geschiedenis. Samen gaan ze op zoek naar het gestolen en voorlopig nog altijd niet teruggevonden paneel van het Lam Gods van de gebroeders Van Eyck.