Vierde Kollektieve. (Evergem : Medisch-Pedagogisch Instituut, 1979)
Albert Jean; Bilquin Jean; Blondeel, Herman ; Boonaert Paul; Bracke Michel; Deblaere Julien; Dekimpe Nicole; Deltour Marc; Raveel Roger; TAF; Wittevrongel Roger; enz.
Vierde Kollektieve, Medische-Pedagogisch Instituut Dagcentrum, Evergem, op 31 oktober - 1-2-3-4 november 1979