Derde Kollektieve. (Evergem : Medisch-Pedagogisch Instituut, 1976)
Baert, Herman ; Blommaert, Gustaaf ; Blondeel, Armand ; Boerjan, Mirella ; Bostoen, Lieva ; Caille, Pierre ; Cornelissen, Remy ; Cromheecke, Denise ; De Backer, Marcel ; Deblaere, Julien ; De Bruyne, Paul ; Decleir, Miek ; Dekimpe, Nicole ; Deprez, Mia ; De Roover, Christine ; Deroux, Carl ; Devisscher, Tone ; etc.
Derde Kollektieve, Medische-Pedagogisch Instituut Dagcentrum, Evergem, op 10-11-12-13 november 1977