Mieke Maaike's obscene jeugd : een pornografisch verhaal voorafgegaan door een proefschrift in en om het kutodelisch verschijnsel waarmee de student Steivekleut promoveerde - Boon, Louis Paul, 1912-1979; Pfeijffer, Ilja Leonard, 1968- (Amsterdam : Uitgeverij De Arbeiderspers, 2018)
Boon veegt in dit pornografische verhaal de vloer aan met de heersende seksuele moraal. Hij laat zich niets gelegen liggen aan de publieke eerbaarheid en goede zeden.