Hugo Claus : con amore - Holtzer, Suzanne, 1961- (Tielt : Lannoo, 2018)
10 Jaar na de dood van Hugo Claus verschijnt deze liefdesverklaring aan de Belgische totaalkunstenaar: 'Hugo Claus. Con Amore'. Het boek schetst een levendig en fris portret van de meester aan de hand van werk van hemzelf, maar ook van kunstenaars als Michaël Borremans, Luc Tuymans, Karel Appel én jong talent. Het voert langs de plekken die Claus dierbaar waren - Oostende, Brussel, Rome, Parijs, enz. - en belicht thema's als seks, de plicht van de dichter en de vele mystificaties die het oeuvre van de meester dooraderen. Exhibition: Bozar, Brussels, Belgium (28.02-27.05.2018).
Keywords: Claus, Hugo, -- 1929-2008.