De babyboomboogie : roman - Van den Broeck, Walter, 1941-2024 (Kalmthout : Polis, 2017)
Ronny en Eddy, twee Vlaamse jongens die elkaar leerden kennen in de lerarenopleiding, willen zo weinig mogelijk werken maar toch rijk worden. Ze hebben er elk zo hun eigen methode voor. Hun ambitie ontaardt al snel in een nietsontziende strijd met grote gevolgen.