Harnas van Hansaplast - Mutsaers, Charlotte, 1942- (Amsterdam : Das Mag Uitgevers, 2017)
Harnas van Hansaplast is een indrukwekkende zoektocht naar Charlotte's enige broer: een kluizenaar die te slim en onaangepast voor deze wereld was. Bij het leegruimen van zijn huis - dat tevens hun ouderlijk huis was - treft Charlotte een volledige chaos aan, maar niet alleen dat: tientallen boekjes waarin haar broer elke genuttigde maaltijd opschreef, eindeloos veel porno en uiteindelijk een mannetje van Hansaplast, met daaronder een hartverscheurende tekst: ?IK?