Geo Verbanck in Villa De Bondt - Demey, Anthony; Stichting Geo Verbanck; Interbellum (Gent : Graffito, 2017)
Naar aanleiding van de tentoonstelling van 8 tot 11 september 2017 in Villa De Bondt, Krijgslaan 124 te Gent, bracht de stichting een catalogus uit van alle tentoongestelde beeldhouwwerken. De kleine publicatie start met de relatie tussen beeldhouwer Geo Verbanck en architect Jan-Albert De Bondt waarna korte biografieën van De Bondt en Verbanck volgen. Alle beelden van de tentoonstelling worden chronologisch besproken en geduid. Goede illustraties vervolledigen de publicatie.
Keywords: Verbanck, Geo, -- 1881-1961.