Eden - Möring, Marcel, 1957- (Amsterdam : Bezige Bij, 2017)
De eeuwenlange tocht van een gedoemde zwerver die de kracht van (joodse) verhalen leert kennen, beïnvloedt uiteindelijk het leven van een hedendaagse joodse psychiater die worstelt met de zin van zijn leven en professie.
Met literatuuropgave.