Liefde : een onmogelijk verlangen? - De Wachter, Dirk, 1960- (Leuven : LannooCampus, 2014)
Dirk De Wachter pleit er in dit werk voor om, wat de liefde betreft, vooral gewoon te doen, je niet voor te laten schrijven wat je moet doen om de perfecte geliefde te zijn: liefde is niet maakbaar, ieder heeft zijn of haar eigen manier om de partner te tonen dat hij of zij liefde voelt voor haar of hem. Waardeer dat ook van elkaar, ga niet meteen denken dat hij of zij "niet normaal" is, neem elkaar zoals je bent en weet dat de andere op een eigen manier toont hoeveel zij of hij voor jou voelt, forceer niets, dat helpt niets.