In de wereld : roman - Anker, Robert (Rengert Robert), 1946-2017 (Amsterdam : Em. Querido's Uitgeverij BV, 2017)
In Gent, eind 15e eeuw, kijkt een 70-jarige man terug op zijn leven, dat een radicale wending heeft genomen nadat bij hem lepra werd geconstateerd.